Ensar Vakfının yemekli toplantısı gerçekleşti

Ensar Vakfının yemekli toplantısı gerçekleşti
Karaman Ensar Vakfı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleriyle bir araya geldi.

 Karaman Ensar Vakfı Kale Ongun tesislerinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleriyle İstişare toplantısında bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantı olumlu bir havada geçti. 4+4+4’ün neler getirdiği, seçmeli Kur’an-ı Kerim ve Siyer derslerinin nasıl seçileceği, bu derslerin seçiminde kimlerin belirleyici olacağı, uygulamada hangi problemlerle karşılanacağı, haftalık ders saatinin kaç saat olacağı, her sınıf seviyesinde seçilip seçilemeyeceği v.b konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı Şube Başkanı Ali Bağcı Hoca’nın açılış ve Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yeşil’in selamlama konuşmasıyla devam etti. Sonrasında istişarenin davetlisi olan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader Bey gündemdeki konuları değerlendirdi. Konuşmanın sonunda soru-cevaplar bölümünde karşılıklı müzakereler yapıldı.

Toplantı Genel Müdür Hüseyin Bey ve Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yeşil Hoca ile Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarından dolayı duyulan memnuniyet ve teşekkürle sona erdi.