EMNİYET TEŞKİLATINDAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET

EMNİYET TEŞKİLATINDAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET
Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurluyu makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ziyarette, Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümünü tüm Türkiyeʹde olduğu gibi Karaman’da da kutladıklarını ve yapılacak törenlerde Belediye Başkanı Uğurlu’yu da aralarında görmek istediklerini belirtti.

Polis teşkilatının, devletin temel direği olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde sizlerin katkıları ve emekleri çoktur. Polis teşkilatı kurulduğu ilk günden itibaren ülkemize canları pahasına çok ciddi hizmetler veriyor. Görevlerimiz farklı olsa da halkımızın her zaman yanındayız. Polis bizim polisimiz, asker bizim askerimiz. Belediye olarak emniyet güçlerimize her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Polis haftasını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.” dedi.

Günün anısına Başkan Uğurlu’ya Emniyet Müdürü Sönmez çiçek sunarak, Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine davet etti.