EMNİYET MÜDÜRÜʹNE ATVʹDE ÖVGÜLER

EMNİYET MÜDÜRÜʹNE ATVʹDE ÖVGÜLER
Atv Ekranından Canlı Yayında Karaman Emniyetine Teşekkür
Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Ocak 2011 günü annesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Asuman Yörükʹün (34) bulunması için çok büyük bir çalışma başlattı.

TVʹDEKİ HER AYRINTI DİKKATLE İZLENDİ

Karaman Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri, Muhammet Sʹnin atv televizyon programını dikkatle izledi, kaydetti. Yörükʹün miras yoluyla kendisine düşen parasıyla ilgili olarak polisteki ifadesiyle çelişkili konuştuğunu fark etti.
Polis, Muhammet S. ve Hakan Bʹyi gözaltına aldı. Emiyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Muhammet Sağkör,
ona yardım eden Hakan B. sağlık kontrolerinin ardından Karaman adliyesine sevk edildi.

KARAMAN EMNİYETİNE CANLI YAYINDA DEFALARCA DUA VE TEŞEKKÜR ETTİ 

Asuman Yörükʹün annesi pazartesi sabah atv de yayınlanan Müge Anlıʹnın programına yeniden canlı yayına bağlanarak Olayı aydınlatan Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez başta olmak üzere emeği geçen bütün müdür, amir ve personele defalarca teşekkür etti. Cinayet zanlısının kısa sürede yakalanması için emniyet personelinin kuyumcu titizliğiyle çalıştığını söyleyen acılı anne melahat Yörük "Böyle canilerin elini kolunu sallayarak gezdirmeyen Karamanʹdaki bütün görevlilerden müdür ve amirlerden allah razı olsun." şeklinde canlı yayında Türkiyeʹye haykırdı. 
Anne Melahat Yörük ayrıca Muhammet S.ʹden şikayetçi olduğunu ifade ederek "Başbakan ve İçişleri Bakanına buradan yalvarıyorum. Kızımı öldüren bu caninin hakkı müebbettir" dedi.