EMİR MUSAʹDAN EKMEK FİYATLARINA TEPKİ

EMİR MUSAʹDAN EKMEK FİYATLARINA TEPKİ
DSP KARAMAN İl Başkanı Emir Musa BEYDİLİ Yaptığı Basın Açıklamasında İlimizdeki Ekmek Fiyat Bağlılığını ve Kalitesizliğini Sert bir Şekilde Eleştirdi.
Demokratik Sol Parti Karaman İl Başkanı Emir Musa Beydilli İlimizde son günlerde artan Ekmek fiyatlarını tepkiyle karşılayarak. Bu fiyatın çok yüksek olduğunun söyledi.
 
Emir Musa Beydilli Yaptığı açıklamada şunları söyledi; Karaman’da ekmek 70. kuruştan satılırken diğer illerimizde 300.Gram Pişmiş, Ekmek Fiyatları Şöyle,
 
ANKARA’da. 60.Kuruş, KONYA’da. 60. Kuruş, ANTALYA’da. 50.Kuruş, NİĞDE’de 50.Kuruş, AKSARAY’da. 40.Kuruş, KARAMAN’da. 70. Kuruş’dan Satılmaktadır. Diğer illerde 40, 50, 60, Kuruşa Satılan Ekmek  Karaman’da 70, Kuruşa Satılıyorsa Ortada bir gariplik var, Haksız Kazanç Var, buna’da Çanak Tutan birkaç Kuruluş var. Şimdi Soruyorum Fırıncılara ve onların yetkililerine bu kadar vicdansızlık olurmu? bu kadar vurdum duymazlık olurmu? Fakirin, Fukaranın, Garip Gureba’nın. Ekmeğin’den Doymak, Saltanat Sürmek, Koltukta Oturmak, Makam arabasına binmek Kendinize Yakıştıra biliyormusunuz? kalite desen sıfır bu kadar fiyat artırmak için gösterdiğiniz çabayı Kalitede neden göstermiyorsunuz.? 233.Bin Kişinin Serzenişini Duymazdan gelip 15 veya 20. Fırıncının Cepine girecek haksız Paranın Hesapınımı Muvaza neden ediyorsunuz?
 
Bu fahiş uygulamayı inanıyorum ki, Belediyenin İtirazı ile Adaletten dönecek Halkın lehine olacak. Belediyenin göstermiş olduğu mücadeleyi, Valilikten’de, bekliyoruz. Gerekirse Belediye Halk Ekmeğin Kurulmaması için hiçbir engel olmadığını düşünüyorum. dedi.