EMİR MUSA İLÇE BAŞKANINI GÖREVDEN ALDIRDI

EMİR MUSA İLÇE BAŞKANINI GÖREVDEN ALDIRDI
Karaman DSP Milletvekili Emir Musa Beydili Parti İhanet yaptığını iddia ettiği Mehmet Ali Koçakı İhraç ettirdi.
Geçtiğimiz Ay DSP İl Başkanlığından Ayrılıp Milletvekili adayı olan Emir Musa Beydili, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Koçak’ı Parti içerisinde fesatlık ve nifak soktuğu asılsız laflar taşıdığı en önemlisi de diğer partilerle gizli anlaşma yaptığı iddiasıyla Genel Merkeze şikâyette bulunarak görevden aldırdığını haber sitemize açıkladı.
 
Karamaninsesi.com’a özel olarak açıklama yapan DSP Milletvekili adayı Emir Musa Beydili şunları söyledi; “ Yıllardır Sosyal Demokrat içerisinde çalıştım, birçok engeller ve zorluklar içerisinde mücadele ettim. Başında bulunduğum Demokratik Sol Parti’de il başkanlığı görevi yaptım. Genel Merkezimin takdiri ile 12 Haziran seçimleri için kollarımızı sıvayarak Milletvekili adayı oldum. Partimizi emanet ettiğimiz Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Ali Koçak’ın bazı gayri ahlaki işler içerisinde olduğunu partili arkadaşlarımızla tespit ettik.
Biz başta Demokratik Sol Parti’nin gönüldaşlarına olmak üzere ve aziz milletimize ihanet edenlerle bir olmadık asla olmayacağız da. Partisine ihanet eden Milletine de ihanet eder.
 
Şahsi menfaatleri için gayri ahlaki ve etik olmayan bir çalışmanın içerisinde bulunan bir kişi, Mensubu olduğu partisinin tabanının gece gündüz çalışmasını beyhude hale getirip o insanların hakkını yer. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır buyuruyor peygamberimiz. Onun için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduk. Görevden alınma olayını başka şekilde anlatabilir ve partimizi yıpratma çalışması içerisinde olabilir düşüncesiyle aziz halkımızla paylaşıyoruz.
 
Bizim için çok değerli olan Aziz Karaman’lı halkımıza ihanet ve işbirlikçi içerisinde olan bir siyasi yapının değil, Onurlu ve Şahsiyetli bir siyasetin yakıştığına inanıyoruz.” Dedi.