Emeklilere Promosyon Jesti! Haziran Ayında Yeni Miktarlar Açıklandı

Emeklilere Promosyon Jesti! Haziran Ayında Yeni Miktarlar Açıklandı
Haziran ayının ortalarında da bankaların maaş aralıklarına göre sunduğu güncel promosyonlara dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisine maaş ödemeleri 28 Haziran tarihine kadar iletilecek. Bugün başlayan ve 28 Haziran tarihine kadar devam edecek olan maaş ödemelerine dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşlarının yanı sıra haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi maaşa ek getiri elde etmek isteyen kişiler bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgi veriyorlar.

Haziran 2024 Emekli Promosyonları

Haziran ayının ilk günlerinde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankalar resmi internet sitesi üzerinden güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya başladılar. Bu çerçevede, yüksek promosyon ödemesi elde etmek isteyen emekliler de güncel promosyon tutarlarını merak ediyorlar. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve koşulları yerine getiren kişilere haziran ayında 18.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. Bankalar arasında promosyon tutarları değişkenlik gösterdiği için güncel fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyenler de bankaların resmi internet sitelerinde buradan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler.

2024/06/12/turk-lirasi-emekli-odemesii.jpg

Emekli Promosyonları Artacak Mı?

17 Haziran itibariyle maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, maaş aralıklarına göre sağlanan promosyon ödemelerinde artış olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Temmuz ayının ilk günlerinde haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ve yılın ilk altı aylık enflasyon farkının netlik kazanması sonrasında SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarına yüzde 25, memur ve memur emeklisinin maaşlarına yüzde 20 dolaylarında zam yapılacağına dair tahminler bulunurken, temmuz ayının ilk günlerinde emekli maaşlarında artışa gidilmesi sonrasında promosyon ödemelerinde değişiklikler oluşabilir. Emekliler de temmuz ve ağustos ayında bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden promosyon ödemelerine ilişkin yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.