EMEKLİ MAAŞINDA DEVRİM

EMEKLİ MAAŞINDA DEVRİM
Ak Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, Emekli Zammı hakkında ilginç bir açıklama yaptı. EMEKLİ MAAŞINDA DEVRİM YAPTIK!!!
Başbakan Erdoğan’ın En düşük Emekli’ye %20 En yüksek Emekli’ye %24 zam yapması, Karaman İl Başkanı Süleyman Atik’i bayağı bir heyecanlandırdı. Atik yaptığı basın açıklamasında Emekli Maaşında Devrim yaptık dedi.
 
1996 Refah-yol hükümetinde işçi ve memur emeklisine yüzde 100`ün üzerinde, Bağ-Kur emeklisine yüzde 300`lere varan maaş zammı yapıldığını unutan Süleyman Atik, Hükümetin verdiği en yüksek %24 zammı Devrim olarak niteledi.
 
Refah-yol Dönemindeki Karaman Valisi Hakkı Teke, TRT 1 Televizyonunda “ Karaman’da işçi sıkıntısı var, Ereğli’den Niğde’den işçi getiriyoruz” diyordu.
 
Şimdi İse Karaman’da İşsizler ordusu olması ve Geçen Hafta Belediyelerde 6 aylık iş için 1700 kişinin başvurmasını unutan Süleyman Atik, açıklamasının devamında şunları söyledi;
“2010 yılı itibariyle hükümet olarak 8. yılımıza girdik. Geride bıraktığımız 7 yıllık iktidarımız süresince yaptığımız çalışmalar milletimiz tarafından çok iyi biliniyor.
 
Halkımız bu konulara artık daha hassas bakıyor ve çok iyi gözlemliyor. İnanıyorum ki bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda tek referansımız yine her zaman her şeyin en iyisine layık olan milletimizdir. “İşimiz Hizmet Gücümüz Millet” dedik. Allah’ın izni ile de birlik ve beraberlik içinde “ Durmak Yok Yola Devam” düsturu ile yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.