Ekmeğe Zam Geldi! İşte Yeni Fiyatlar!

Ekmeğe Zam Geldi! İşte Yeni Fiyatlar!
Artan enflasyon nedeniyle birçok ilde ekmeğe zam gelirken, bir zam haberi de Balıkesir’den geldi. Buna göre, Balıkesir’de 200 gram ekmek fiyatları zamlandı. Peki, ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…

Türkiye’de son yıllarda varlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz nedeniyle döviz kurunda artış, TL’de değer kaybı ve enflasyondaki tırmanış devam ediyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önderliğindeki ekonomi yönetimi, enflasyonun ve gıda ürünlerindeki fiyatların düşürülmesi için gereken adımları atsa da gıda fiyatlarındaki artış sürüyor.

eskisehirde-200-gram-ekmek-10-tl-oldu.webp

EKMEK FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Bu nedenle, her geçen gün yeni bir gıda ürününe zam haberi geliyor. Birçok ilde ekmeğe zam haberlerinin geldiği bu dönemde bir zam haberi de Balıkesir’den geldi. Balıkesir’de 200 gram ekmeğe zam yapıldığı öğrenildi.

Buna göre, 200 gramı 8 TL’den satılan ekmeğe 2 TL zam geldi. Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf Odası, yükselen girdi maliyetlerini sebep göstererek ekmek fiyatlarına zam yaptı. 200 gramlık ekmeğin fiyatı 8 TL’den 10 TL’ye çıktı.