EĞİTİME YOĞUN İLGİ

EĞİTİME YOĞUN İLGİ
Eğitim programı yaklaşık 350 kişinin katılımı ile hafta sonu Hatuniye Medresesinde gerçekleştirildi.
            İstanbul Özel Eğitim Akademisi ve Akademi 2023 işbirliği ile ilki geçtiğimiz hafta düzenlenen sertifikalı eğitim programlarının ikinci bölümü olan ” Halkla İlişkiler- Organizasyon ve Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” eğitim programı yaklaşık 350 kişinin katılımı ile hafta sonu Hatuniye Medresesinde gerçekleştirildi.
            İstanbul Özel Eğitim Akademisi Eğitmenlerinden Aydın Belet’in konuşmacı olarak katıldığı seminere Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar, Valilik Özel Kalem Müdürü Murat Zafer ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinden birçok akademisyen katıldı.
         Katılımcılara Halkla İlişkiler Organizasyonu ve Stratejik İnsan Kaynakları konularında eğitimler veren Belet, daha sonra katılımcıların sorularını cevapladı.
 Aydın Belet yaptığı açıklamada;
        
”  Etkili İletişim Becerileri ve Zaman Yönetimi, İş ve İnsan İlişkileri-Stres Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Organizasyon ve Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” konularında  verilen seminerler sonunda sertifika alan kursiyerlerin, işyerlerinde gelecekteki pozisyonları ve hatta kazançlarının da buna bağlı değişkenlik gösterebileceğini dile getirdi. CV’ nin iş hayatının en önemli bir parçası olduğunu kaydeden Belet; CV’ nin, iş ve kariyer kimliğinin göstergesi olduğunu açıklarken, bu kimliğin de kaliteyi ve başarıyı yansıtacağını ifade etti.
    
     Belet ayrıca kendisini Karaman Halkı ile buluşturan Akademi 2023 Derneği Başkanı Ali Ekinci ve yönetimine teşekkür etti.