EĞİTİM BİR SEN YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

EĞİTİM BİR SEN YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET
Eğitim Bir Sen Karaman Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yunus ÖZDEMİR yönetiminde İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
Karaman’daki eğitim öğretim hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette. Eğitim Bir Sen Karaman Şube Başkanı Yunus ÖZDEMİR; “27.11.2010 Cumartesi günü yapılan olağan genel kurul toplantısında, arkadaşlarımla birlikte yeni yönetim kuruluna seçildik. Eğitim Bir Sen olarak üyelerimizin özlük hakları yanında eğitim öğretime de büyük destek vereceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sendika olarak her zaman yapıcı yaklaşım sergiledik ve sergilemeye de devam edeceğiz.” dedi
 
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “ Başta Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus ÖZDEMİR olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum Ülkemizde sivil toplum örgütleri önemli bir yere sahiptir. Yapıcı olan bütün eleştirilere açığız, eğitim sendikalarının eğitime yön veren önerileri bizim için her zaman önemli olmuştur. Eğitim anlayışımızın temelini, milletimizin değerleriyle barışık vatanını milletini seven nesil yetiştirmek üzerine kurmamız gerekir.” dedi.