DOĞALGAZ ÇALIŞMASI YAPILAN ALANLAR KIŞA TEMİZ GİRECEK

DOĞALGAZ ÇALIŞMASI YAPILAN ALANLAR KIŞA TEMİZ GİRECEK
Şehrimizin geniş bir alanında yapılan doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların en kısa zamanda asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılarak kışa hazır hale getirileceği bildirildi.
Yerel basında çıkan Mansurdede Mahallesi 105. Sokak sakinlerinden bir vatandaşın sitemi üzerine bir açıklama yapan Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu konuda vatandaşlardan gördükleri genel hoşgörüden son derece memnun olduklarını ancak bu kabil şikâyetleri de anlayışla karşıladıklarını ifade etti.
            Bu konuda yapılan yazılı açıklamada “Karaman Belediyesi ile şehrimize doğalgaz dağıtımı yapan Karaman Gaz arasındaki uyumlu çalışma ortamı son drece verimli olmaktadır. Karaman Gaz girdiği bölgelerde çok seri bir çalışma sergilemekte ve mahalle bazında işlerini bitirerek, asfalt ve kaldırım çalışmaları için bizlere devretmektedir. Ekiplerimiz, doğalgaz çalışmaları biten bölgelere derhal girmekte ve bir bölgenin tamamını kısa bir sürede asfalt ve kaldırım çalışmalarını yaparak vatandaşın istifadesine sunmaktayız. Dolayısı ile biten her sokağı her caddeyi ayrı ayrı değerlendirme gibi bir çalışma yapmak mümkün değildir.  Aksi halde yeni asfalt ve kaldırımını yaptığımız bölgeler diğer çalışmalar esnasında yeniden bozulmak durumunda kalacaktır. Ekiplerimiz bir bölgeyi ele alarak tamamını en düzgün şekilde inşa etmektedir.
            Bu kapsamda önümüzdeki günler sadece Mansurdede 105. Sokak değil doğalgaz çalışması yapılan Gazi Dükkân, İmaret, Çeltek, Mehmet Bey Mahallelerinde kademeli olarak bir yandan doğal gaz kullanımı başlayacak diğer yandan Belediye ekiplerimiz tüm Cadde ve sokaklarımızı asfalt ve kaldırım yapımı ile elden geçirecek vatandaşlarımızın tertemiz bir kış geçirmelerine imkân sağlamış olacaktır.
            Bu arada tüm bu çalışmalarımızı yürütürken halkımızdan olağanüstü bir anlayış ve destek görüyoruz. Bizlerin ve Karaman Gaz’ın canla başla çalışmalarını takdir eden vatandaşlarımız kadirşinaslık örneği göstererek takdirlerini ifade ediyorlar.
Daha temiz ve daha yaşanılabilir, modern bir Karaman hedefimizdir ” denildi.