DHA MUHABİRİ SERDARʹIN HABERİ ULUSAL GÜNDEME OTURDU

DHA MUHABİRİ SERDARʹIN HABERİ ULUSAL GÜNDEME OTURDU
DHA Muhaberi Serdar Özgür Ulusal Gündemi salladı.
Karaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ulusal gündeme oturdu. Zafer Bayramı Cumhuriyet Meydanında kutlandı. Törende yaşanan protokol krizi DHA muhabiri Serdar Özgürʹün gözünden kaçmadı.
Yaşanan krizi habere dönüştüren DHA Karaman Muhabiri Serdar ÖZGÜR’ün haberi aynı gün akşam hemen hemen bütün ulusal kanallarda görüntülü olarak servis edildiği gözlendi.
            Haberi ilk olarak ulusal basın siteleri son dakika olarak duyurdu. Karaman’daki törenler, Türkiye’de ön gündeme alınması Karaman kamuoyunda da etki yarattı.
            VALİLİK RESMİ AÇIKLAMA YAPTI
            Karaman Valiliği, DHA’nın servis ettiği haber üzerine ertesi gün resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Yapılan açıklamada,
            “Karaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutluma programında Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn.Lütfü ELVAN’ın protokol alanında oturacağı koltuğun ikinci sırada yer alması sebebiyle, protokol görevlileriyle arasında küçük bir olay yaşanmıştır. Valimiz Sn.Süleyman KAHRAMAN, günün anlamına ve ruhuna uygun bir davranış sergilemiş, tören alanındaki koltukların tek sıra halinde dizilmesi için talimat vererek, tören alanından uzaklaşan milletvekilimiz Sn. Lütfü ELVAN’ı telefonla arayarak, tekrar tören alanına davet etmiştir. Gösterilen karşılıklı nezaketle olay kısa sürede tatlıya bağlanmış Milletvekilimiz Sn. Lütfü ELVAN bir süre sonra törene katılmış, program ruhuna uygun bir coşkuyla kutlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.