DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Bakanlığına ait incelemeler yapmak ve açılışlara katılmak üzere ilimize gelen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Belediyemizi de ziyaret etti.
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu ile Meclis üyeleri, Birim Müdürleri tarafından karşılanan Bakan Kavaf’a özellikle hanımlara ve özürlülere yönelik Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi.
            Bu konuda hazırlanan sunumla beraber Belediye Başkanı Uğurlu, kadınlara ve engellilere karşı Karaman Belediyesi olarak Pozitfi ayrımcılık uyguladıklarını ve onların her türlü sorunlarına ve taleplerine öncelik verdiklerini ifade etti.
            Başkan Kâmil Uğurlu imardan, oyun bahçelerine varan her türlü işlemlerde engelli insanlarımızın mutlaka düşünüldüğünü, kadınlara yönelik olarak da Sevgi Evi, ve Mümine Hatun Hanımlar Lokali’nde çeşitli kursların ve spor aktivitelerinin gerçekleştirildiğini ifade etti. Bu çalışmaların sonuçlarının alındığını ve memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Uğurlu Karaman hakkında özet bir bilgiyi de paylaştı. Özellikle de birimler arası koordinenin ve uyumun memnuniyet verici olduğunu söyledi
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Bakan Selma Aliye Kavaf’a Karaman hatırası hediyeler takdim etti.