Devasa Promosyon Müjdesi! 43.600 TL Resmen Açıklandı

Devasa Promosyon Müjdesi! 43.600 TL Resmen Açıklandı
Temmuz ayına çok az bir süre kala maaş promosyonları ile ilgili yeni açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Temmuz ayına sayılı saatler kala emekli promosyonları ve maaş promosyonları gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bankaların yarın itibariyle 31 Temmuz tarihine kadar maaş aralığına göre sunulacak olan promosyonlara ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Söz konusu promosyon gelişmeleri yakından takip edilirken, maaş promosyonları ile ilgili araştırmalar da hız kesmeden sürüyor. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça haziran ayının son günlerinde de sendikalar, kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

43 Bin 600 TL Promosyon Anlaşması

Temmuz ayı öncesinde 43.600 TL promosyon anlaşması sağlandı. Haliliye Belediyesi personelinin banka promosyon ihalesi neticesinde 43.600 TL için Yapı Kredi ile anlaşmaya varılırken, promosyon anlaşmasının netlik kazanmasının ardından açıklamalar gelmeye başladı. Bu çerçevede, Hak iş Konfederasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyüpoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Promosyon anlaşmasına ilişkin yapılan açıklamada:

‘’Haliliye Belediye Personelleri banka promosyon ihalesini 43.600,00 TL ( Kır Üç Bin Altı Yüz Türk Lirası) ile Yapıkredi Bankası almıştır. Tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun’’ denildi.

2024/06/14/aile-bakanligi-destekleri-2024.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Haziran

Hak İş konfederasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyüboğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 43.600 TL promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de temmuz ayında açıklanacak maaş promosyonlarını merak ediyorlar. Haziran ayının ilk gününden son gününe kadar maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe açıklamalar gelirken, temmuz ayında yeni anlaşmalar sağlanabilir. Bu çerçevede, vatandaşlar da maaş promosyonları ile ilgili yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.