Denizbank’tan Geri Ödemesiz 1.500 TL Bayram Desteği!

Denizbank’tan Geri Ödemesiz 1.500 TL Bayram Desteği!
Denizbank, Kurban Bayramı da dahil olmak üzere ay sonuna kadar yakınlarına Huawei P60 Pro almak alacak müşterilerine 1.500 TL indirim imkânı sağlayacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte ayrıntılar…

Mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerini sevindiren Denizbank, haziran ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını bir bir duyurmaya devam ediyor.

Tatilden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de teknoloji sektörüne ilişkin düzenlediği kampanyayla bayram öncesi müşterilerinin yüzünü güldürdü. Denizbank, Huawei P60 Pro alımlarında anında 1.500 TL indirim imkânı sağlayacağını açıkladı.

Buna göre İşletme Kart sahipleri Huawei’den yapacakları P60 Pro alışverişlerinde 1.500 TL indirim kazanacak. Denizbank, Kurban Bayramı öncesinde duyurduğu bu kampanyayla beraber bayramda sevdiklerine Huawei P60 Pro almak isteyen müşterilerinin yüzünü güldürdü.

denizbank.jpg

DENİZBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve her müşteri kampanyadan istediği kadar yararlanabilecek.

Ödemelerin İşletme Kartları ile yapılması gerekecek. Fırsattan yararlanmak için “Fırsatı Yakala” alnından kampanya kodunu almak yeterli olacak.

Kampanya kodunu; P60 Pro adresinde, satın alma sepeti ekranında yazan “Kupon Kodu” alanında girerek kampanyalardan yararlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ