CUMHURBAŞKANI GÜLDEN KARAMANLI ÇOCUKLARA BİLGİSAYAR

CUMHURBAŞKANI GÜLDEN KARAMANLI ÇOCUKLARA BİLGİSAYAR
Abdullah Gül, İç Anadolu Bölgesini temsil eden Karamanlı çocuklarla yakından ilgilendi.
Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ziyarete Karaman’dan katılan şehit ve gazi çocukları Melih Murat Çetin, Seda Demir, Nisa Kiriş, Seher Turgut ve Oğuzhan Baş’a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından dizüstü bilgisayar armağan edildi. Cumhurbaşkanı Gül tarafından gönderilen bilgisayarlar Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen bir törenle Vali Süleyman Kahraman tarafından çocuklara verildi. Törende çocuklarla birlikte Ankara’ya giden öğretmen Fahrettin Bozkaya, ziyaretle ilgili verdiği bilgide Cumhurbaşkanı Gül’ün özellikle Karamanlı çocuklarla yakından ilgilendiğini söyledi.
Vali Süleyman Kahraman’da yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımızın ilimizdeki şehit ve gazi çocuklarını kabul etmesi bizim için çok büyük anlam taşıyor. Bu ziyaret sonunda özellikle Karamanlı çocuklarımıza özel bir alaka gösteren sayın Cumhurbaşkanımız çocuklarımıza verilmek üzere dizüstü bilgisayarlar göndermiştir. Kendisine gönderdiği bu armağanlardan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın da 23 Nisan’ın anlamını ve önemini bilerek kendilerine armağan edilen bu bilgisayarları en iyi şekilde kullanacaklarına inanıyorum” dedi.
Ankara’ya giden çocuklardan Nisa Kiriş ve Oğuzhan Baş’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kendilerine çok yakın ilgi gösterdiğini ve Vali Kahraman ve Karamanlılara selam gönderdiğini belirterek, Ankara’da yaptıkları ziyaretlerden bahsettiler.
Minik öğrenci Oğuzhan Baş Ankara’ya giderken “Cumhurbaşkanı belki bize bilgisayar verebilir” dediğini ve bu tahmininin doğru çıkması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.
Bilgisayar teslim törenine Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ile şehit ve gazi çocuklarının aileleri katıldı.