ÇUKURBAHÇE İNŞAATI BAŞLIYOR

ÇUKURBAHÇE İNŞAATI BAŞLIYOR
Karaman Belediyesinin Karamanda modern anlamda yapacağı ilk park olan Çukurbahçe Parkı ve Katlı Otoparkı projesinde temel atma seviyesine gelindi
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Proje, en uygun teklifi veren Egem İnşaat tarafından üstlenilmişti. İhalenin yasal sürelerinin tamamlanarak kesinleşmesinden sonra bugün Karaman Belediyesi’nde protokol imzalanarak süreç fiilen başlamış oldu. Bu konudaki sözleşme Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ile Egem İnşaat şirket yetkilileri Emrah ve Muharrem Yazıcı tarafından imzalandı.
           
Uzun yıllardır bölge halkının haklı şikâyetlerine sebep olan yer, artık Karamanın en güzel mekânlarından birisi haline dönüşerek yaklaşık 500 gün sonra hizmete girecek. Ancak şirket yetkilileri tüm imkânlarını seferber ederek bu inşaatı çok daha kısa bir sürede bitirip Karaman Halkının hizmetine sunacaklarını açıkladılar.
           
Tesislerde; 2 katlı modern bir Otopark bodrum ve yarım zemin olarak yer alacak, üst kısımda ise çağdaş mimari tarzlara uygun, süs havuzları, oturma gurupları, yeşil alanlar bulunacak.
 
            İnşaat alanındaki yer teslimi 10 Ocak günü yapılacak. Şirket yetkilileri bir gün dahi kaybetmek istemediklerini ve iklim şartlarının elverdiği ölçüde derhal inşaata başlayacaklarını ifade ettiler.