Cübbeli Ahmet: Tartışma Yaratan Açıklama!

Cübbeli Ahmet: Tartışma Yaratan Açıklama!
Türkiye, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yoğunlaşırken, son günlerde İsmailağa Cemaati ile yaşadığı anlaşmazlıkla gündeme gelen Cübbeli Ahmet, dikkat çekecek bir beyanatta bulundu.

"Cübbeli Ahmet'ten Dikkat Çeken Bir Mesaj"

Halk arasında 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, diğer siyasi parti veya ittifaklara destek vermenin dini açıdan uygun olmadığını belirterek önemli bir mesaj yayınladı.

"Ülkeyi Bu Kişilere Bırakmak Mı İstiyoruz?"

Ünlü, söz konusu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bunlar mı yönetecek yani? Bu yüzden zorunlu olarak İslam hukukuna göre konuşuyorum. İyinin kötüye tercih edilmesi gereklidir. Gereklidir ne demek? Başka seçeneğin yok, yapmak zorundasın. Bunu yapmadığın takdirde günah işlersin."

"Günahkar Olur Azaba Giderler"

Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Bunlar mesuldür. Günahkar olur ve azaba gider. Sana ne bu işlerden diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım."