ÇÖP EVDEN 8 TON 3 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

ÇÖP EVDEN 8 TON 3 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
Karamanda bugüne kadar temizlenen en büyük çöp evden 3 kamyon çöp çıktı.
Edinilen bilgilere göre, Karaman Merkez Ali Şahane Mahallesinde müstakil geniş avlulu bir evden kokuların yükselmesi üzerine mahalle sakinlerince Belediye Temizlik ekiplerine haber verildi.
            Evde yalnız yaşayan yaşlı bir kadına  ait müstakil evde,  Karaman Belediye Zabıta Ekiplerinin öncülüğünde Temizlik görevlilerince 2 gündür devam eden çöp temizleme çalışmasında evin her köşesinden birikmiş kullanılmamış atık ve eşyalar çıktı.
İlk olarak evin avlusundan temizliğe başlayan temizlik görevlileri, çöp atıklarını köşe bucak her yerden temizleyerek çöp kamyonuna taşıdı.
 
 
            Zabıta görevlilerini de şaşkına çeviren evde dün akşam saatlerinde başlayan çöp ev temizleme çalışmasında 1 kamyon, bugün sabah ve öğle saatlerinde yapılan çalışmalarda da yine 2 kamyon daha çöp ve atıklarla doldu. Sadece evin boş avlusundan çıkan çöpler 3 kamyonu doldururken, daha evin içine girmeyen temizlik görevlilerinin yapacağı çalışmaların yarın da devam etmesi bekleniyor. Çöp evden yaklaşık 4 kamyonun üzerinde çöp ve atıkların toplanarak temizlenmesi bekleniyor. Bu sırada Zabıta görevlileri gibi polis ekipleri de 2 gündür çöp ev temizleme çalışmalarında hazır bulundu.
            Evde çöplerin toparlanarak temizlenmesinin ardından, yetkililer tarafından evin bahçe, avlu ve içerisinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının yapılacağı belirtildi.