CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI
Cinayetten infazı yanan ve konut dokunulmazlığından ceza alan şüpheli, ağabeyine ait yeşil kartla muayene olurken güven timleri tarafından yakalandı
Karamanʹda cinayetten hapis cezası alan ve şartlı tahliye edilen ancak konut dokunulmazlığı suçuna karışınca infazı yanan şüpheli, ağabeyinin yeşil kartıyla muayene olmaya çalışırken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Konya Numune Hastanesiʹnde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüʹne bağlı Güven Timleri, kimliksiz olarak yeşil kartla muayene olmaya çalışan bir kişiden şüphelendi. Şüpheli, yeşil kartta ismi geçen Ahmet Küçükuğurluʹnun kendisi olduğunu ve kimliğini evde unuttuğunu iddia etti. Şahsa inanmayan polis, yaptığı araştırmada şüphelinin cinayet ve konut dokunulmazlığı suçlarından aranan Mustafa Küçükuğurʹlu olduğunu belirledi.
Gözaltına alınan şüphelinin 1996 yılında Karamanʹda bir cinayete karıştığı, bu suçtan 25 yıl hapis cezası alıp, cezasının büyük bir bölümünü yattıktan sonra şartlı olarak tahliye edildiği öğrenildi. Küçükuğurluʹnun 2008 yılında Karamanʹda bir eve zorla girmesi sonucu konut dokunulmazlığı suçundan 6 ay hapis cezası aldığı, cinayet suçundan şartlı olarak tahliye edildiği için kalan cezasının çekmesine karar verildiği öğrenildi.
Şüpheli polis tarafından muayene olmaya gelip yakalandığı Konya Numune Hastanesiʹnde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.