CHPʹDEN BELEDİYEʹYE SORU

CHPʹDEN BELEDİYEʹYE SORU
CHP sonunda azda olsa birşeyler söyledi.
 
Geçtiğimiz hafta karamaninsesi.com olarak gündeme getirdiğimiz Belediye çalışmaları hakkında Muhalefet partilerin hiç bir şey söylememesini yadırgamış ve görevlerini yapmaya davet etmiştik.
 
2 haftadan sonra ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi’nden geldi. Eski Kılbasan Belediye Başkanı ve şimdi ki CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul yaptığı açıklamada Belediyenin son günlerde yaptığı kaldırım, park bahçe, ve asfalt konusu hakkında vatandaşı yeterli bir şekilde bilgilendirmediğini ve halihazır yapılan çalışmalarında düzgün yapılmadığını belirtti.
 
Ahmet Ertuğrul; “ Düzenleme çalışmalarıyla beraber cadde ve sokak asfaltları da bozulmuş ve içerisinde bulunduğumuz sıcak hava koşullarında halkımız toz-toprak tan korunmak amacıyla pencerelerini bile açamamaktadırlar. “ dedi.
 
Ahmet Artuğrul açıklamasının tamamında şunları söyledi; “ Saygıdeğer Basın Mensupları ve Karaman Kamuoyuna, Karaman Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerinde yapılan kaldırım düzenleme çalışmalarıyla beraber cadde ve sokak asfaltları da bozulmuş ve içerisinde bulunduğumuz sıcak hava koşullarında halkımız toz-toprak tan korunmak amacıyla pencerelerini bile açamamaktadırlar, Belediye tarafından yaklaşık 5 ay önce asfalt ihalesi yapılmış olmasına rağmen uzun süredir hiçbir asfaltlama çalışması yapılmamıştır.
 
Sayın Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu dan asfaltlama çalışmalarının ve çeşitli nedenlerle yerlerinden sökülen ağaçların yerine dikileceği söylenen yeni nesil ağaçların hangi mahalle ve caddelerde ne şekilde ve ne zaman dikileceğini,eski Valilik binasının yıkılmasının üzerinden 4 ay geçmiş olmasına rağmen burada yapılması düşünülen parkın ihalesinin nasıl ve hangi şartlarda verildiği ve bitim süresinin ne zaman olacağı konusunda Karaman  kamuoyuna açıklayıcı bilgiler vermesini bekliyoruz,saygılarımızla.