CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Erken Seçim Konusu Gelecek Yıl Daha Ciddi Şekilde Tartışılacak

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Erken Seçim Konusu Gelecek Yıl Daha Ciddi Şekilde Tartışılacak
CHP Manisa İl Danışma Kurulu toplantısında, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel ve diğer parti yetkilileri önemli konuları değerlendirdi, yerel siyasetteki rol ve sorumlulukları tartıştılar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki seneye ciddi ciddi konuşacağız. Bizim milletvekili sayımız erken seçime götürmeye yetmiyor. Ama bu şekilde yönetmeye devam ederlerse halk buna dayanamaz. Erken seçim halk istediği zaman olur" şeklinde konuştu.

Manisa'daki CHP İl Danışma Kurulu toplantısına katılan isimler arasında oldukça önemli isimler yer almış. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in yanı sıra Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen'in katılımı, toplantının önemini vurguluyor. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'in de bulunması, yerel siyasetteki güçlü temsilin altını çiziyor.

Konuşmasında erken seçim tartışmalarına değinen Yücel, "Bir erken seçim tartışması sürüp gidiyor. 3 ay önce seçimden çıktık. İnsanlar belediye başkanını, belediye meclis üyelerini seçti. Yani yerel yöneticileri seçti. Şimdi o yeni seçilen belediye başkanlarının hizmet etme zamanı. Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki seneye ciddi ciddi konuşacağız. Bizim milletvekili sayımız erken seçime götürmeye yetmiyor. Ama bu şekilde yönetmeye devam ederlerse halk buna dayanamaz. Erken seçim halk istediği zaman olur" ifadelerini kullandı.