ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TEMELİ ATILDI

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TEMELİ ATILDI
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının temel atma törenine katıldı.
Temel atma törenine, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Vali Süleyman Kahraman, Milletvekili Lütfü Elvan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsamettin Bayram, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Başkan Uğurlu konuşmasında: “İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün temelini atacağımız alan konumu itibari ile çok anlamlı bir yerdedir. Çünkü bu alanın hemen karşısında Karamanın en güzel projelerinden birisi olan Doğukışla Vadisi bulunmaktadır. Bu vadi Karamanımızın en gözde mekânlarından birisi olacaktır. Bu vesile ile temelini atacağımız İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüzün daha uygun şartlarda çalışabileceği bu hizmet binası halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Başkan Uğurlu’nun ardından konuşan Milletvekili Lütfi Elvan ise konuşmasında: ”Karamanımız her geçen gün büyüyor. Resmi kurum ve kuruluşlarımızın hizmet binaları kimi zaman yetersiz kalıyor. Belediye Başkanımızın dediği gibi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün bulunduğu bu alan kentimizin gözbebeği olacak olan Doğukışla Vadisinin hemen karşısında bulunuyor. Yine bu anlamda imar konusunda desteklerini esirgemeyen başta Başkan Uğurlu ve Karaman Belediyesine teşekkür ediyorum. Hizmet binamız tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Konuşmaların ardından İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün temeli atılarak tören son buldu.