CarrefourSA’dan Dev İndirim! Bunu Yapanların Alışverişlerinde İndirim Uygulanacak!

CarrefourSA’dan Dev İndirim! Bunu Yapanların Alışverişlerinde İndirim Uygulanacak!
Akbank, CarrefourSA ile iş birliği yaparak CarrefourSA’dan yapılacak alışverişlerde indirim imkânı sunacak yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılanlar 150 TL kazanacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Birçok sektördeki farklı firmalarla iş birliği içerisinde gerçekleştirdiği kampanyalarla müşterilerine bol bol indirim, artı taksit ve hediye chip-para imkânı veren Akbank, yeni kampanyasını duyurdu. Akbank, bu kampanyası kapsamında CarreforSA ile iş birliği yaparak CarrefourSA’dan alışveriş yapacak Axess müşterilerinin 150 TL chip-para kazanacağını açıkladı.

Buna göre, Axess’e özel 11 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde CarrefourSA mağazalarında tek seferde gerçekleştirilecek 2 bin 500 lira ve üzeri ilk alışverişe 150 lira chip-para hediye edilecek. Akbank müşterileri, söz konusu kampanyaya katılım sağlayarak kazandığı 150 TL chip-parayı CarrefourSA alışverişlerinde kullanarak alışverişlerde 150 TL indirim kazanmış olacak.

akbank-kesintiler-suruyor-896173-5.webp

AKBANK 150 TL CHİP-PARA KAMPANYA DETAYLARI

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek ve 15 Haziran 2024 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecek. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilecek.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ALIŞVERİŞ" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak yeterli olacak.

Belirtilen SMS’in Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin müşterilere iletilmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanmış olunacak.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar kampanyaya olmayacak ama Bank’O Card Axess kampanya kapsamında yer alacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ