CADDE ÜZERİNDEKİ OTO PARKLAR ÜCRETSİZ OLDU

CADDE ÜZERİNDEKİ OTO PARKLAR ÜCRETSİZ OLDU
Karaman Belediyesinin ücretli oto park olarak faaliyete soktuğu caddelerden 1.İstasyon ve Kazım Karabekir ücretsiz oldu.
Karaman Belediyesi Cadde üzerindeki park eden araçlardan gelir elde etmek için ücretli oto park haline getirmişti. 6 caddeyi 3 kişiye 3 yıl süreliğine kiraya veren Karaman Belediyesi, Vatandaştan ilk saat için 1,50 TL beklenen diğer her saat için de 1 TL almayı planlıyordu.
 
Yapılan ihalede ihaleye katılanlara ilk on dakikası ücretsiz diye bir şart koşmamış ve araç park eder etmez fiyatlandırma başlayacağı sözünü vermişti.
Geçen hafta Belediye başkanı Kamil Uğurlu kamuoyunun baskısı ve vatandaşların şikâyeti üzerine ilk on dakikalık zamanı ücretsiz hale getirdi.
 
1.İSTASYON ve K.KARABEKİR CADDELERİ ÜCRETSİZ.
 
1.İstasyon Caddesi ile Kazım Karabekir Caddeleri arasındaki 200 araçlık parkı da 8 bin TL aylık kira bedeli ile Menü Gıda tarafından kiralanmıştı. Yaklaşık on gün önce Menü Gıda yetkilileri Belediye başkanın aldığı ilk on dakika ücretsiz kararı karşısında zarar ettiği gerekçesiyle Oto Park ihalesinden vaz geçti. Ve bu şekilde 1 İstasyon Caddesi ve Kazım Karabekir sahipsiz kaldığı için ücretsiz hale geldi.
 
BELEDİYE PUSUDA
 
Edindiğimiz bilgilere göre Belediye pusuya yatmış durumda.
Vatandaşların ücretsiz olan 1. İstasyon ve K.Karabekir caddelerine araçlarını park ederek diğer ücretli yerlerin zarar edeceği düşüncesiyle beklemeye geçen Karaman Belediyesi diğer caddelerdeki İhale sahiplerinin de bırakmasını bekliyor.