BİLECİK GÖNÜL KÖPRÜSÜ ELÇİLERİ KARAMANDA

BİLECİK GÖNÜL KÖPRÜSÜ ELÇİLERİ KARAMANDA
12 Mayıs 2011 Perşembe günü İlimize gelen öğrenci kafilesi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM ve Yibo Müdürü Hasan AKSU tarafından çiçeklerle karşılandılar.
Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında 160 gönül elçisi Karaman’a geldi. 12 Mayıs 2011 Perşembe günü İlimize gelen öğrenci kafilesi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM ve Yibo Müdürü Hasan AKSU tarafından çiçeklerle karşılandılar.
Bilecik’ten İlimize gelen 9 öğretmen ve 160 öğrenci, Karaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezip, Karamanlı ailelerimize misafir olarak Bilecik ile Karaman arasında gönül köprülerinin kurulmasına vesile olacaklar. 
 
Gönül Köprüsü projesi kapsamında Bilecik’ten ilimize gelen öğrenciler programları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN’u makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Son birkaç yıldır devam etmekte olan Gönül Köprüsü Projesinin farklı illerden gelen öğrencilerin ülkemizin değişik coğrafi bölgelerini görmeleri ve tanımaları açısından önemli bir fırsat yarattığını kaydetti.
Bilecikli Gönül Köprüsü elçileri 15 Mayıs 2011 Pazar gününe kadar Karaman’da kalacaklar.