BİFA LİSESİNDEN ŞİİR TADINDA BİR GECE

BİFA LİSESİNDEN ŞİİR TADINDA BİR GECE
İlimiz Bifa Lisesi hazırladıkları şiir dinletisi ile halkımıza şiir tadında bir gece yaşattılar
Eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşıldığı şu günlerde öğretmen ve öğrenciler yıl boyunca büyük bir özveri ile hazırladıkları yılsonu etkinliklerini velilerimizin ve halkımızın beğenisine sunmaya devam ediyorlar.
            İlimiz Bifa Lisesi hazırladıkları şiir dinletisi ile halkımıza şiir tadında bir gece yaşattılar. 15 Mayıs 2011 Pazar günü Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilen şiir dinletisi veliler ve halkımızdan büyük takdir aldı. Öğrencilerimizin yürekten seslendirdiği şiirler, canlı müzik eşliğinde şiir dostlarına unutulmaz anlar yaşattı.
           Geceye Karaman Milletvekili Mevlüt AKGÜN, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Müdür Yardımcıları Selmani KARAÇAM, Ömer KILINÇ, Hasan ERKAN, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
        Program sonunda sahneye çıkıp öğrencileri tek tek kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN :” Öğrencilerimizi tebrik ediyorum bize çok güzel şiir tadında bir gece yaşattılar.
            Öğretmeni, öğrencisi ve velileri ile birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Bifa Lisesi idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.