Belediyenin yaptıkları tek tek dökülüyor

Belediyenin yaptıkları tek tek dökülüyor
Karaman Belediyesinin yol kaldırım çalışmaları tam bir fiyasko! Nedeni ise yaptıkları altı ay geçmeden yıkılması.

 Geçen yaz ayında Konya yoluna yapılan köprülü kavşağın etrafında ki kaldırımların çöktüğünü ve belediyenin hiçbir şey yapmadığını karamaninsesi.com olarak haber yapmıştık. Haberimizden sonra belediye yetkilileri çöken kaldırım taşlarını sökerek tekrardan yeni kaldırım yapmıştı. Aradan yaklaşık 7 ay geçtikten sonra belediyenin yaptığı yerler tekrar çökmeye başladı.

Köprülü kavşağın sağında bulunan yaklaşık 100 metrelik uzunluğundaki kaldırımlar hep çökmüş durumda. Kaldırımlarla beraber yolda ki asfaltlarda da çökmeler ve yarılmalar var. Bu rezaletin Belediye ekiplerinin görmemesi imkânsız bir görüntü halindeyken neden bunun düzeltilmediği ise merak konusu oldu.

Çökmeler sadece köprülü kavşakla sınırlı değil, Otogarda aynı manzara var. Daha 5 ay önce yapılan parke taşlarının bazı yerleri çökerken Yolcu otobüsleri bile perona yanaşırken sıkıntılar yaşıyor. 

Yaklaşık 1 aydır haber sitemizi arayan vatandaşlar yolların ve kaldırımların tamamen rezalet halde olduğunu ve belediye yetkililerinden bu konu hakkında bir açıklama beklediklerini belirttiler.