BELEDİYENİN AÇTIĞI RESİM KURSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BELEDİYENİN AÇTIĞI RESİM KURSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Karaman Belediyesinin hanımlara yönelik düzenlediği resim kursu 19 Şubat Cuma günü başladı.
Belediye Başkan Yardımcısı H. Osman Ünüvar, Belediye Sergi Salonu’nda açılan kursa ilginin yoğun olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Ünüvar: “Resim, insanların duygularını paylaştığı, içinde filizlenen neşe ve hüznü kâğıda döktüğü bir sanat dalıdır.
 
Karaman’lı sanatseverlerimizin resim konusundaki meraklarına dikkat ederek bu alanda bir kurs açmayı uygun gördük. Hanımlarımızın boş vakitlerini evde televizyon karşısında geçirmektense düzenlediğimiz kurslarla el becerilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bu konuda hemşerilerimizin kurslara ilgisi büyük oldu. Hanımlara yönelik resim kursumuz; Cuma günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyelerinden ressam Yaşar Kuliyev nezaretinde veriliyor.” dedi.
 
Kursa ilginin beklenenin üzerinde olması sebebiyle yeni üye kayıtı yapamadıklarını belirten Ünüvar: “Ancak bu kursun ardından ikinci bir kurs daha açmayı düşünüyoruz. İkinci kursun başlama tarihi belediyemizin web sitesi olan www.karaman.bel.tr adresinden halkımıza duyurulacaktır. Bunun dışında diğer sanat içerikli kursları açmaya devam edeceğimizin de müjdesini şimdiden vereyim.” dedi.