BELEDİYEDE, DURMAK YOK YOLA DEVAM

BELEDİYEDE, DURMAK YOK YOLA DEVAM
Karaman Belediye çalışmalarını tatlı tatlı anlattı.
Karaman Belediyesinin Resmi web sitesi Belediyenin çalışmalarını AK Parti sloganını kullanarak verirken,  “Son zamanlarında eşi görülmemiş çalışmalarıyla Karaman halkının takdirini topluyor.” İfadesini kullanması ise "Gecikmiş olan asfaltı birkaç haftaya sıkıştırmanın neresi eşi görülmemiş" sorusunu akıllara getirdi.
 
Belediyenin haberinde; Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun talimatları ile devam eden çalışmalar hızını kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Özcan Genç Caddesinden başlayan asfalt çalışması, Kazım Karabekir Paşa Caddesine kadar uzandı. Belediyenin asfalt şantiyesinde hazırlanan sıcak asfalt, Fen İşleri Ekiplerince yaklaşık 15 cm kalınlığında özenle seriliyor. Halkımız da bu çalışmaları yakından takip ederek, yollarımızın modern bir şehre yakışır hale getirildiği için mutlu olduklarını ifade ediyor.
 
Halkımızın en çok dikkat ettiği ve yapılmasını istediği asfalt yollar, belediye tarafından baştan sona yenilenerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor.  Asfalt çalışmaları Gaziosmanpaşa Caddesi ve Mut Caddesinde devam edecek. Ayrıca altyapısı bitmiş bütün mahallelerde asfalt, kaldırım ve düzenleme çalışmalarına geçilecek. Denildi.