BAŞYAYLADAKİ OKULLARDA OKUL GELİŞİM PROĞRAMI HAYATA GEÇTİ

BAŞYAYLADAKİ OKULLARDA OKUL GELİŞİM PROĞRAMI HAYATA GEÇTİ
Okul Yetkilileri ve İlçe koordinatörü tarafından hummalı bir çalışma sonunda 30 Haziran 2010 tarihinde tüm okullarımızın projeleri MEB Projeler Dairesi Başkanlığına onaylanmak için gönderildi.
17 Temmuz 2010 tarihinde projelerin onaylanmasıyla,24/12/2010 tarihinde PKD Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Protokol imzalanarak yapılan projelerin faaliyete geçirilmesi için Mal ve Hizmet Alımına gidildi. 2010 yılı Aralık ayı itibariyle projenin %80 tamamlanmış olup geri kalan% 20’lik kısmının da Aralık 2011’e kadar tamamlanacaktır.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim ATLI:” İlçemizdeki tüm İlk ve ortaöğretim okulları bu proje sayesinde çağın gereğine uygun teknolojik imkânı yakalamış olup, öğrencilerimizin kendilerini ifade etme, bilgiye ulaşmada kolaylık, öğrenci merkezli eğitim esas alan öğretim modelini, okulların tanıtımı, öğrencilerin velilerin okula ilgilerini artırmak, okul başarı ve kültürünü arttırmak için bu projenler hazırlanmıştır. “dedi.
OGP sayesinde İlçemizde eğitimde ihtiyaç duyulan ihtiyaçların bir nebze karşılandığını, bu fırsatların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğin, bizlerde eğitim-öğretimde başarımızın en üst düzeyde olması için tüm gayretimizle çalışacağız ”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Başyayla ilçemize çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını  diliyoruz.