BAŞKAN UĞURLUYA YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

BAŞKAN UĞURLUYA YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu son günlerde çok yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşılaştı.
Çeşitli konularda Başkan Uğurlu’dan sorunlarına çözüm bekleyen vatandaşların yanı sıra, çalışmaları hakkında bilgi vererek, işbirliği sağlama amacında olan şahıs, kurum ve kuruluş temsilcileri belediyeyi ziyaret ediyor. Aynı zamanda Çarşamba günleri de Halk Günleri düzenlenerek vatandaşlarla toplu görüşmeler yapılıyor.
 
SOSYAL BİLİMLER LİSESİNDEN BAŞKAN UĞURLU’YA ZİYARET
Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ayşe Balcı, Müdür Yardımcısı Ümit Sönmez, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Karakoç ve öğrenciler Başkan Uğurluyu makamında ziyaret ettiler.
 
Karaman Belediyesinin son günlerdeki hummalı çalışmalarından dolayı Başkan Uğurluya teşekkürlerini bildiren Müdür Ayşe Balcı, Başkan Uğurlu’nun Karamana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ettiğini belirtti. Başkan Uğurlu ise Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ayşe Balcı ve okul temsilcilerinin ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Uğurlu; “Ziyaretinizden dolayı müteşekkirim, Eğitim konusunda üzerimize düşen her ne varsa canı gönülden yapıyoruz ve her zaman da yapmaya hazırız, sizin isteklerinizi yerine getirmek bizim görevimizdier” dedi.
 
İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ; “YERİMİZDEN MEMNUN DEĞİLİZ”  
 
 Karaman İşitme Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Bircan, İşitme Engelliler İl Temsilcisi Filiz Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Uğurluyu makamında ziyaret ederek sorunlarını anlattılar.
 
İl Temsilcisi Filiz Ay, derneklerinin Mezhepler İşhanında olması sebebiyle üyelerin rahat bir ortamda faaliyetlerini sürdüremediklerini, Mezhepler İşhanından başka bir yere taşındıklarında üye sayısının artacağını ve daha çok işitme engelliye fayda sağlayacaklarını belirtti. Yer tahsisi konusunda Başkan Uğurlu’dan destek bekleyen Dernek üyeleri Başkan Uğurlu’nun ilimize yapmış olduğu faaliyet ve çalışmalardan dolayı da teşekkürler etti. Başkan Uğurlu ise bu konunun önemli bir konu olduğunu, işitme engelli arkadaşların kullanım koşulları daha yeterli bir mekâna aktarılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.
 
YAVUZ SULTAN SELİM CAMİİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİNDEN UĞURLU’YA TEŞEKKÜR
 
Karaman Yavuz Sultan Selim Derneği Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Kepir ve üyeler Başkan Uğurlu’yu makamında ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı Ramazan Kepir, öncelikle Karaman Belediyesinin 2010 yılında yapmış olduğu çalışmalardan ve etkinliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek bundan sonraki çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Başkan Uğurlu ise gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun kaldığını ifade etti. Yavuz Sultan Selim Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin her daim yanında olduğunu ve her konuda destekçisi olduğunu ifade etti.
 
K.M.Ü. ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKAN UĞURLU’YU ZİYARET ETTİ
 
K.M.Ü. Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Ökkeş Soydemir Başkan Uğurluyu makamında ziyaret etti.
Öğrenci Konseyi Başkanı Soydemir ziyaretinde, Başkan Uğurluyu belirli aralıklarla yanlarında görmek istediğini, engin bilgisi ve tecrübesinden yararlanmak istediklerini anlattı. Yoğun iş temposu nedeni ile her daim olmasa bile haftanın belirli günlerinde öğrencilerle bir araya gelerek onlarla hasbıhal edip Karamanımız için öğrencilere düşen görev ne ise karşılıklı sohbet şeklinde istişare etmek istediklerini belirtti. Ayrıca 2010 yılı içerisinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Uğurlu ise öğrenci konseyinin bu talebinin manidar bulduğunu ifade etti.