BAŞKAN UĞURLUDAN PİRİ REİS İ.Ö.OKULUNA MÜJDELİ HABER

BAŞKAN UĞURLUDAN PİRİ REİS İ.Ö.OKULUNA MÜJDELİ HABER
Karamanda 20112012 eğitim öğretim yılı çerçevesinde İlköğretim Haftası kutlamaları yapıldı.
Kutlama Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkında Anıta Çelenk sunma töreni ile başladı. Milli Eğitim Müdürlüğünce Anıta çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından Piri Reis İlköğretim Okulunda devam etti.
 
Okul bahçesinde düzenlenen kutlama töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Vali Kahraman konuşmasının içerisinde Piri Reis İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerine bir müjdesi olduğunu belirterek, Piri Reis İlköğretim Okulunun 40-50 kişilik sınıflarda eğitim verdiğini, bu sebeple okul içerisinde bulunan belediye arsasının Karaman Belediyesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne verileceğini ifade etti. Vali Kahraman’ın bu sözleri ile etkinliğe katılan öğrenci ve veliler büyük sevinç yaşadı.  Vali Kahraman, bu duyarlı davranışından dolayı Karaman Belediye Başkanı Sayın Kâmil Uğurlu’ya teşekkür etti.
 
Etkinlik öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin okunması ve halk oyunlarının sergilenmesinin ardından, Piri Reis İlköğretim Okulunun bahçesine dikilen fidanlarla son buldu.