BAŞKAN UĞURLU ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN UĞURLU ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin daveti üzerine Kamu Yönetimi Öğrencilerine Yerel Yönetimler konulu ders verdi.
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Yunus Emre Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, derse kendini tanıtarak başladı.
 
Karaman’ın tarihi, kültürel ve yerel değerlerini anlatan Başkan Uğurlu üniversite öğrencilerine çok özel ve güzel bir kentte yaşadıklarını söyledi.
 
Karamanın geleceği için çalıştıklarını ifade eden Başkan Uğurlu: “Bizim için halkımızın memnuniyeti ilk sıradadır. Belediyeler; insanların daha çağdaş, daha refah ve daha güzel çevrelerde yaşayabilmesi için vardır.
 
“Karaman’ı Yeniden Tasarladık” adlı projelerini sinevizyon destekli bir sunumla öğrencilere anlatan Belediye Başkanı Uğurlu, kent için büyük önem taşıyan Tarihi Meydan Düzenlemesi, Çukurbahçe Otopark ve Yeşil Park Alanı, Et-Balık Satış ve Süreli Pazaryeri, Karamanoğlu Mehmetbey Köprülü Kavşağı ve Yesevi Ulu Camii gibi büyük projeler ile ilgili de bilgiler verdi.
 
Başkan Uğurlu ayrıca, Üniversite öğrencileri için de bir takım çalışmalarının olduğunu söyledi.
 
Yaklaşık bir saat süren programın sonunda Başkan Uğurlu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kamu Yönetimi öğrencilerinin sorularını yanıtladı.