BAŞKAN UĞURLU DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

BAŞKAN UĞURLU DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Başkan Yardımcısı Hacı Mehmet Öztaş ile birlikte hafta sonu düzenlenen Gödet Saklı Cennet Doğa Yürüyüşüne katıldı.
13 Haziran Pazar günü Güldere köyü Dayanışma ve Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen “Gödet Saklı Cennet Doğa Yürüşü” 200 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Köy meydanından başlayan 1. etapta doğa gezginleri, Gölpınar Mevkii’ ne 2,5 Km’ lik bir yürüyüş yaptı. Kısa bir molanın ardından 2. etap yürüyüş ise Kale mevkiindeki Yaban Gülü Kaya Yerleşkelerine düzenlendi.
 
Yürüyüş esnasında Belediye Başkanı Uğurlu’ nun performansı dikkatlerden kaçmazken, sporu ve yürümeyi ne kadar çok sevdiğini de gözler önüne serdi.
Gezi programı katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Yürüyüş sonunda Güldere Köyü’nden yerel sanatçı Ali Aksoy mini bir konser verdi.
 
Gezi sonrası Başkan Uğurlu’ ya katıldıkları için teşekkür eden Köy Muhtarı Kamil Özbay, Organizasyon Komitesi Başkanı Recep Aksoy ve Güldere köyü Dayanışma ve Tanıtma Derneği Başkanı Hüseyin Soyyiğit tarafından Başkan Uğurlu’ya fahri hemşehrilik teklif edildi.
Bundan büyük memnuniyet duyacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu da; Karaman’a çok yakın bir mesafede bulunan böyle doğa harikası bir yerin tanıtımında Belediye olarak her zaman yardımcı olacaklarını söyleyerek, organizasyonu düzenleyen komite üyelerine de teşekkür etti.