BAŞKAN UĞURLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN UĞURLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Karaman Belediyesi Fen İşleri Ekipleri asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu da çalışmaları yerinde denetledi.
Fen İşleri Ekipleri’nin Özcan Genç Caddesi’nde yaptığı asfalt çalışmalarını bizzat inceleyen Başkan Uğurlu, çalışmaların gidişatı hakkında da yetkililerden bilgi aldı.
Yol ve kaldırım çalışmalarında büyük bir hamle yaptıklarını belirten Başkan Uğurlu: “Kaldırım ve parke döşemeleri daha önce tamamlanan Özcan Genç Caddesi’nde, çok nitelikli asfalt çalışması yapıyoruz. Tamamen kendi şantiyemizde ürettiğimiz sıcak asfaltı, ekiplerimiz gece gündüz seriyor. İl merkezi genelinde yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Tüm birimlerimiz kendileri ile ilgili konularda gereken çalışmayı büyük bir titizlikle sürdürüyor. Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız işlemlerin tümünde temel gayemiz, vatandaşlarımızın sıkıntılarını asgari düzeye indirmek olmuştur. Şehrimizin gelişimi ve değişimi için bundan sonra da dur durak demeden faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi
 
Başkan Uğurlu daha sonra belediye şantiyelerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.