Başkan Oprukçu'dan Kaymakam Edip Çakıcı'ya Veda Yemeği

Başkan Oprukçu'dan Kaymakam Edip Çakıcı'ya Veda Yemeği
Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı'nın veda yemeğine katılan Başkan Oprukçu konuşmasında Ereğli'ni İl olmasını çok arzuladıklarını söyledi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu geçtiğimiz günlerde tayini çıkan Kaymakam Edip Çakıcı onuruna Ereğli Belediyesi Sosyal Tesislerde veda yemeği düzenledi. Başkan Oprukçu'nun ev sahipliğinde düzenlenen programa Kaymakam Edip Çakıcı’nın yanı sıra Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.
 
“EREĞLİ’NİN VALİSİ OLMASINI ÇOK ARZU EDERİZ”
 
Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Her kavuşmanın neticede bir ayrılığı mukadder oluyor. Kaymakam Bey'le 3 yıldır birlikte çalıştık, biz kendisini sevdik. Devletimizin temsilcisi, mülki amirimiz olması hasebiyle de saygımızı gösterdik, biz razıyız Allah da ondan razı olsun inşallah. Neticede İstanbul gibi çok arzu ettiği bir yere gidiyor. Ereğli’nin Valisi olmasını da çok arzu ederiz. İnşallah vilayet Ereğli; Ereğli’ye, Türkiye’ye yakışır diye düşünüyoruz. Bu manada Sayın Kaymakamımızdan ve herkesten destek bekliyoruz. Biz sizi dualarla yolcu ediyoruz, Allah yolunuzu açık etsin, muvaffak olun inşallah. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
 
“EREĞLİ VİLAYET OLMAYI HAK EDEN BİR İLÇE”
 
Kaymakam Edip Çakıcı ise: “İlk olarak 30 Ağustos’la başladık, inşallah 30 Ağustos’u kutlayarak da inşallah Ereğli’den ayrılacağız. 3 yıl boyunca elimizden geldiğince dertlere derman olmaya çalıştık. Ereğli’nin hayrına olan her işte biz de var olmaya çalıştık, o yönde de gayret gösterdik. Ereğli gerçekten vilayet olmayı hak eden bir İlçemiz. Potansiyeli yüksek önemli olan bu Potansiyeli ortaya çıkarmak. Hem Konya’yı, hem Ereğli’yi, Konyalıları, Ereğlilileri, Kurum Müdürlerimizi, mesai arkadaşlarımızı ve temas ettiğimiz herkesi çok sevdik. Fiziken buradan ayrılacağız ama kalbimiz Ereğli ve Ereğlililerle, siz değerli dostlarımızla olacak. 3 yıl boyunca herkesin hakları birbirine geçti, benim haklarım herkese peşinen helal olsun, sizlerden de helallik beklerim. Rabbimden bundan sonraki yaşamınızda ailelerimizle birlik mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu bir bayrak yarışı biliyorsunuz Karapınar Kaymakamımız geliyor, Ereğli’ye faydalı olacağına inanıyorum. Asrın felaketini yaşadığımız dönemde Ereğli’nin kenetlenmesini, herkesin canhıraş bir şekilde seferber olduğunu gördüm. Hem Ereğli için, hem ülkemiz için, hem de milletimiz için ümitlerim arttı. Aynı kenetlenmeyi yaparsak Cumhurbaşkanımızın da, Meclisin de iradesiyle Ereğli vilayet olur diye düşünüyorum. Bizlere her zaman destek olan Sayın Valimiz Vahdettin Özkan’a, meslek hayatımda en kolay çalıştığım, anlayışlı, yardımsever, dertlere derman olan, nezaketli, beyefendi, devleti tanıyan değerli Belediye Başkanımız Hüseyin Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yine çok değerli birim amirlerimize, tüm kamu çalışanlarına, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Komutanımıza, Tabur Komutanımıza ve Kurum Müdürlerimize, amirlerine, memurlarına, STK Başkanlarına, Siyasi Parti Başkanlarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’nin faydasına olacak şekilde sürekli çalıştılar, bizlere destek oldular. Allah herkesten razı olsun” sözleriyle duygularını ifade etti.