Banka 60.250 TL Promosyon Teklif Etti! Saat 13.58’de Açıklandı

Banka 60.250 TL Promosyon Teklif Etti! Saat 13.58’de Açıklandı
Temmuz ayının ortalarına doğru maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, güncel gelişmeler yakından takip ediliyor.

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ve emekli maaş zammının netlik kazanması sonrasında temmuz ya da ağustos ayında promosyon ödemelerinde değişiklik olup olmayacağına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Temmuz ayında emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, ilerleyen süreçlerde promosyonlarda artışa gidilmesi durumunda kamuoyu bilgilendirilecek. Söz konusu promosyonların yanı sıra, çalışanların maaş promosyonları da temmuz ayının ilk günlerinden itibaren gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

60 Bin 250 TL Promosyon Anlaşması

Temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken çalışanların maaş promosyonlarına dair gelişmeler en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları belirlendikçe kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü de promosyon anlaşmasına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre bugün saat 10'da Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlükleri’ne bağlı olarak çalışan personeller için yeni maaş promosyon ihalesi yapıldı. Promosyon ihalesi için Malatya’da şubesi bulunan tüm bankalar davet edilirken, ihaleye altı banka katıldı. Gerçekleşen ihale neticesinde Akbank 36 ay için kişi başına 60.250 TL teklif etti. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açıklamasına göre verilen son teklif değerlendirilecek ve nihai karar kamuoyuna duyurulacak.

2024/06/14/aile-bakanligi-destekleri-2024.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Temmuz

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile atmış 60.250 TL promosyon teklifine ilişkin bilgilendirmede bulunurken, farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, temmuz ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça açıklamalar gelecek.