BAHARLA BİRLİKTE PARKLARIMIZ YENİLENİYOR

BAHARLA BİRLİKTE PARKLARIMIZ YENİLENİYOR
Karaman Belediyesi ekipleri çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ederek ilimizin çehresine yeni bir görünüm kazandırıyor.
Karaman Belediyesi ekiplerinin Yunus Emre Sevgi Parkındaki yaptığı çalışmada, zemindeki eski yapıyı kaldırarak yerine alttaki otoparkın zarar görmemesi için üzerine tesviye betonu atıp, su geçirmez membran döşendi ve zemini andezit taşla kaplandı. Parkın orta kısmına 1.25 x 1.25 ebatlarında kuru havuz yapılmaktadır. Öte yandan Yunus Emre Konferans Salonu tarafı kapatılarak su perdesi yapım çalışmaları da devam etmektedir. Parkın PTT Binasına yakın tarafında ise halkımızın serbest kürsü olarak kullanabileceği amfi tiyatro alanı yer almaktadır.
 
“Allahkerim Çay Bahçesi Yenilendi”
 
Eski görünümden tamamen farklı düzenlenen Allahkerim çay bahçesinde, eski zemin sökülerek yerine baklava dilimli renkli taşlarla motifli bir döşeme yapıldı. Ayrıca iki odadan oluşan modern bir ahşap konuldu. Hamam önüne ve ön tarafında bulunan yeşil alan olarak ayrılan yerlere mevsimine uygun fidan ve çiçekler dikildi. Hamam duvarının ön kısmı ise ferforje ile kapatıldı.