AYDINLA İKİNCİ KEZ GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ

AYDINLA İKİNCİ KEZ GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ
Milli Eğitim Bakanlığı tarafında düzenlenen Turkcell Gönül Köprüsü projesi kapsamında İlimizden 120 öğrenci ikinci kez Aydına gitti.
Öğretmenevi önünden hareket eden otobüslerle Aydın’a giden Turkcell Gönül Köprüsü öğrencilerini,İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN,Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM,Şube Müdürü Abdülkerim ÇÖMÇE,Öğretmenevi Müdürü Ömer KARAKIŞLA ve öğrenci aileleri uğurladı.Uğurlama töreninde öğrencilerin heyecanlı ve çok mutlu oldukları görüldü.
 
Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BALKAYA’nın kafile başkanlığını yaptığı Turkcell Gönül Köprüsü gezi heyetinde 120 öğrencinin yanı sıra 7 rehber öğretmen bulunuyor. 9–13 Mayıs Cuma gününe kadar Aydın’da kalacak olan öğrenciler belirlenen program dahilinde tarihi, turistik ve kültürel yerlerini gezme imkanı bulacaklar.
 
  İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN Turkcell Gönül Köprüsü öğrencilerine hayırlı yolculuklar dilerken, uygulanan projeyle öğrencilerin ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatı bulduklarını, gittikleri illerde yaşıtları öğrencilerle kalıcı dostluklar kurduklarını belirtti.