Ayçiçek Yağında Bayram İndirimi! Migros, ŞOK, A101!

Ayçiçek Yağında Bayram İndirimi! Migros, ŞOK, A101!
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala marketler indirimlere ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamda, birçok market ayçiçek yağında da büyük indirim yaptı. Peki, hangi markette fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar…

Özellikle temel gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışları, tüketicilerin bütçelerini zorlarken, market zincirleri ayçiçek yağında indirim kampanyası düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürdü. Buna göre, Migros, ŞOK ve A101’de ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirimler yapıldı.

176852.jpg

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMLİ FİYATLARI 2 NİSAN 2024

MİGROS

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Migros “Trendyol” üzerinden satın alınacak Migros marka 2 litrelik ayçiçek yağının 87,50 lira olduğunu açıkladı.

ŞOK

Her hafta belirli günlerde ve kasa arkasında yer alan indirimli ürünlerle tüketicileri sevindiren ŞOK, Zer marka 5 litrelik ayçiçek yağı, ŞOK market online platformu üzerinden 134,75 liraya satışa sunduğunu duyurdu.

Ayrıca ŞOK’un online alışveriş sitesinde 5 litrelik teneke Biryağ ayçiçek yağının ise 193,90 liraya düştüğü belirtildi.

A101

Birbirinden farklı ürünlerde uygun alışveriş fırsatı sağlayan A101 de A101 online platformunda Abalı marka 5 litre ayçiçek yağını 154 liraya satışa sundu.