Auto Bild: Türk Tesla'sı TOGG'a Övgüler Yağdı

Auto Bild: Türk Tesla'sı TOGG'a Övgüler Yağdı
Auto Bild dergisi, "Türk Tesla'sı çok iyi" başlığı altında TOGG'u övdü, Türkiye'nin yerli ve milli otomobilini takdirle karşıladı.

Almanya'da yayınlanan Auto Bild dergisi, "Türk Tesla'sı çok iyi" başlıklı yazısında Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u övgüyle bahsetti.

Dergide, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki uzmanlığı vurgulandı. Türkiye'nin uzun yıllardır farklı markaları ürettiği ifade edildi. Ayrıca, TOGG'un Avrupa pazarına girmeye hazırlandığına dikkat çekildi. Dergi, TOGG T10X modeliyle bir test sürüşü gerçekleştirdi.

TOGG, Almanlar'dan Tam Puan Aldı

Aracın iç ve dış tasarımını tam puanla değerlendirdi. 4,59 metre uzunluğundaki ve 1.515 litrelik bagaj hacmine sahip TOGG'un seyahat için ideal olduğunu ve koltuklarının son derece konforlu olduğunu belirtti. Auto Bild dergisi, TOGG'un T10X modelini birçok yabancı marka otomobil ile karşılaştırdı.

Dergi, kokpit bölümünde sunduğu çeşitli dijital özellikleri vurgulayarak, TOGG'un dijital ekosistem fikirlerini ihraç etmesi durumunda rakiplerini geride bırakabileceğini öne çıkardı. Fiyat performans analizinde, aynı segmentteki araçlara kıyasla daha rekabetçi bir fiyat sunulduğuna dikkat çekildi.