ARSA BELEDİYEDEN, OKUL HAYIRSEVERDEN

ARSA BELEDİYEDEN, OKUL HAYIRSEVERDEN
Karamanda hayırsever vatandaş Mehmet Çavaş tarafından yaptırılan 21 derslikli ilköğretim okulunun temeli Belediye Başkanı Kâmil Uğurlunun da katıldığı bir törenle atıldı.
Osman Gazi Mahallesi’nde yaptırılan okulun temel atma törenine; Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, okulu yaptıran Mehmet Çavaş, mahalle muhtarı Ramazan Kepir ve mahalle sakinleri katıldı. Temel atma töreni öncesi bir konuşma yapan Hayırsever İşadamı Mehmet Çavaş, bu okulu yaptırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, tüm varlıklı insanların okul yaptırmalarını istedi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun ve Vali Süleyman Kahraman, Mehmet Çavaş’ın yaptıracağı okulun diğer hayırseverlere de örnek olması temennisinde bulunurken, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu da, buraya yaptırılacak okulun arsasını Karaman Belediyesi’nin tahsis ettiğini belirterek: “İnsanların geleceğini temin etmek için yapılan yatırım güzeldir, sağlığını devam ettirmek üzere yapılan yatırım güzeldir. Fakat bütün bunlardan çok daha güzel olanı insanın eğitimine yapılan yatırımdır. Bu arsanın gerek tahsisinde gerekse imarında belediyemizin de katkıları oldu. Karaman da inşallah bu örnek hareketler devam edecektir. Belediye her konuda meselenin içindedir ve yardımcıdır. Tekrar Çavaş ailesini tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından bir yıl içerisinde tamamlanması beklenen 21 derslikli ilköğretim okulunun temeli Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu İşadamı Mehmet Çavaş ve Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun tarafından atıldı.