Saadet Partisinden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı; Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmezi makamında ziyaret etti.
Saadet Partisi Karaman İl Sorumlusu Abidin Çağlayan İl Başkanı Halit Özel, Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş ve İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’i makamında ziyaret ederek tepriklerini sundular.
 
Türk Polis Teşkilatının Herzaman halkın güvenliği için canını hiçe sayarak görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Halit Özel, Bütün Polis Teşkilatının takdire layık olduğunu belirterek Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
Saadet Partisi’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez; 165 yıldır görev yapan ve halkın saadeti için tüm gücünü seferber eden Polis Teşkilatının, bugüne kadar nasıl Rüştünü ispat ettiyse bundan sonrada aynı olacağını söyleyerek Türkiye’nin en değerli varlığı olan Aziz Miletinin emrinde olduğunu belirtti.
 
Karamaninsesi.com olarak Türk Polis Teşkilatının 165. Kuluşunu yıl dönümünü kutlar,
Başta Emniyet Müdürümüz Lütfü Sönmez olmak üzere tüm Polis teşkilatına başarılar dileriz.
 

Siyaset Haberleri