Karaman’ın Sultanları Şampiyon oldu.

Türkiye Voleybol federasyonu 2012–2013 sezonu kadınlar bölgesel voleybol liginde 120 takımın içerisinden 3. lige çıkmayı başardı.

 Niğde’de yapılan sekizli grup finalinde toros üniversitesi vakfı kulübünü finalde 3-2 yenerek şampiyon olan Karaman Ermenek doğa ve su sporları klübü, Karaman tarihinde ilk defa ulusal liglerde temsil eden ilk bayan takımı oldu.

Zorlu bir sezon sonunda finallere kalmayı başaran takımımız ilk gün Aksaray takımını 3-0, ikinci gün Adana Gençlerbirliği takımını 3-0, üçüncü gün Adana DSİ bayan voleybol takımını 3-1’le geçerek finalde daha önce grupta karşılaştığı Mersin Toros Vakfı Üniversitesi bayan voleybol takımını ilk set 25-17, ikinci set 17-25 verdi. Üçüncü set 25-18 aldı, Dördüncü set 26-24 verdi, beşinci sete uzayan karşılaşma 15-13 alarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bor’da yoğun seyirci ilgisiyle karşılaşan takımımız sahaya kaptan Cansu, Oyuncular Yağmur, Ekin, Arzu, Cansu Y., Tuğce, Mediha (L) ile oyuna başladı. Daha sonra saha kenarında duran Müberra, Ceren, Duygu, Aslı, Netice, Sema, Merve ve Havvanur’un katılımıyla şampiyonluğu elde etti.

Karaman Ermenek Doğa ve Su Sporları klübü kupasını Niğde-Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez’den aldılar.

Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan haber sitemize yaptığı açıklamada, Karaman klüblerine desteğini esirgemeyen Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmezʹe teşekkür ediyorum dedi.
Karamaninsesi.com olarak takım antrenörü Arslan Sami Şen, Bayan oyuncularını ve yönetimini tebrik ederiz.







Spor Haberleri