KARAMANʹDA ESRAR OPERASYONU

KOM ŞUBESİNİN SOKAK SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 2Sİ KADIN 6 KİŞİ YAKALANDI

Karamanʹda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik yürüttüğü operasyonda 2’si kadın 6 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin 6 aydır yürüttükleri çalışma neticesinde esrar ticareti yaptıklarını tespit ettiği N.T (60), S.T (30), A.T (25), M.N (38) ile bayanlar Z.T (48) ve K.T’nin (20) evlerine operasyon düzenledi. Şahısların Yeni Mahalle ve Beyazkent Mahallesi’nde bulunan evlerine yapılan operasyona narkotik köpeği de katıldı. Yapılan aramalarda narkotik köpeğinin de yardımıyla evlerin depolarında zula tabir edilen yerlere saklanmış toplam418 gramesrar maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait 7 adet fişek ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 2’si kadın 6 kişi Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Şahısların aynı aileden oldukları ve daha öncede uyuşturucu madde satmak ve hırsızlık suçlarından sabıkları bulunduğu öğrenildi.
 
 
 
 
 
 

Gündem Haberleri