Ertuğrul Çalışkan Fetö'nün hedefinde

FETÖ Terör örgütü İllerin Belediyelerini ele geçirmek için düğmeye bastı, Karaman Belediyesi pilot iller arasında yer alırken hedefte Ertuğrul Çalışkan var
15 Temmuz kalkışmasında Türk Milleti tarafından çok büyük darbe vurulan terör örgütü FETÖ, devlete ve siyasi partilere sızan örgüt elamanları ile ülke üzerindeki kirli oyunlarına bir yenisi eklendi. Yaklaşan yerel seçimlerde söz sahibi olmak için hareket geçen FETÖ terör örgütü üyelerine Pensilvanya’dan gelen talimatla belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeleri ile il genel meclisinin ele geçirilmesi üzerinde çalışmalar yaptığı öğrenildi.
 
TERS KÖŞE TALİMATI
 
Terör örgütünün Pensilvanya’da yaşayan cani lideri Fetullah Gülen, kendilerini deşifre etmeyerek hala görevlerinde devam eden ve kendisine bağlı örgüt elamanlarına hedef olarak illerde Belediye Başkanlıkları, belediye meclis üyeleri ile il genel meclisini ele geçirme talimatı verdiği ve bunun için aday yapacakları isimleri ortaya atmadan, başka isimleri gündeme getirmeleri ve daha sonra ise son dakikada örgüt tarafından belirlenin kişilerin belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclis listelerine seçilerek yerlerden gösterilmelerini istedi. Ters köşe taktiğinin 24 haziran seçimlerinde de uygulandığı ve yüksek oranda amaca ulaşıldığı için, aynı anlayış ile yerel seçimlerde hareket etmeleri uyarısında bulunuldu.
 
KARAMAN PİLOT İLLER ARASINDA
 
Fetullah Gülen, illerde belediye başkanlığının önemine vurgu yaptığı ve illeri sınıflandırarak planlarını uygulayacağı kentler üzerinde tüm FETÖ terör örgütü üyelerinin yoğunlaşması için talimat verdiği sızan bilgiler arasında yer aldı.
 
15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında Karaman'da ki yöneticileri arasında İlk olarak Ertuğrul Çalışkan bulunuyordu. Yerel seçimlerde Karaman’ı pilot iller arasında olduğu ve mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı devre dışı bırakılması adına şimdiden alt yapının oluşturulması, farklı bir ismi aday olduğunu belirterek adının ortaya atılması ile birlikte , o kişinin yıpranacağını ve ortamın oluşmasının ardından , Karaman Belediye başkanı olacak kişinin örgütün son anda her türlü imkanları kullanılarak , aday yapılması ve başkanlığı kazanılması yönünde çalışmaların başladığı iddia edildi.

Gündem Haberleri