Diş Hastanesi Yeni Hizmet kalitesini arttırdı

Karaman Diş Hastanesine yeni Başhekimin gelmesiyle hizmet kalitesinde artış gözlendi.
Uzun süredir Karaman Diş Hastanesinde randevu sıkıntısı yaşanırken şimdi ise en geç 5 güne kadar randevu alınabiliyor.
 
Karaman Diş Hastanesine geçtiğimiz aylarda atanan Başhekim Yusuf Gündoğdu’nun gelmesiyle vatandaşların şikayetleri neredeyse hiç kalmadı.
 
Şuan da 39 doktorun hizmet verdiği Diş Hastanesinde; Kanal tedavisinden kaplamaya kadar hemen hemen her alanda hizmet veriyor.
 
Haber sitemize kısa bir açıklamada bulunan Diş Hastanesi Başhekimi Yusuf Gündoğdu ; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bizim amacımız vatandaşın memnun olmasıdır. Hastamız bizde randevu talep ettiyse bunu mümkünse ertesi güne vermek, eğer yoğunluk varsa en geç 4-5 güne kadar randevuyu verebiliyoruz. Önümüzde ki süreçte 5 tane uzman Diş Hekimi arkadaşlarımız da gelecek böylelikle hizmet kalitemiz daha da artacak.” dedi.
 
Diş hastanesinde tedavi gören Gülten K. adında ki bir vatandaşımız; “ Geçen hafta kanal tedavisi için randevu aldım 2 gün sonraya gün verdiler. Neredeyse Özel Hastane kalitesinde hizmet görüyorum. Tedavim devam ediyor, şuan da hiçbir sıkıntı yok. Hastane yönetimine ve doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sağlık Haberleri