1. EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE YARINLAR DAHA GÜZEL OLSUN DİYE DÜZENLENEN I. EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ.
17/12/2009 Perşembe günü çalışma gruplarının sunumları ve oylanması Vali Yardımcısı Latif MEMİŞ’in başkanlığında gerçekleşti.İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN’un yönetiminde SBS, ÖSS ve Yatırımlar komisyon başkanları sunumlarını yaptılar.
 
Oturumların açılış toplantısında başarı dileklerini ileten Vali Yardımcısı Latif ŞİMŞEK, çalışmaların Karaman için hayırlı olmasını diledi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ; “ Çok başarılı görsel içerikli bir çalıştay yapılmıştır. Emeği geçenleri kutluyorum. Başta bu çalıştayı himayelerinde gerçekleştirdiğimiz sayın Valimiz Fatih ŞAHİN’e, bize her türlü desteği sağlayan KMÜ Rektörü sayın Sabri GÖKMEN hocama ve bütün Sivil Toplum Örgüt temsilcilerine  bütün katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Yatırım Komisyonu adına sunumu komisyon başkan yardımcısı Ömer KILIÇ gerçekleştirdi. 44 madde oylandı ve oybirliği  ile kabul edildi.
ÖSS komisyonu kararlar raporunu komisyon başkanı Doç. Dr. Aliye ÇINAR okudu. 14 karardan oluşan metinde Aliye ÇINAR başarılı ama mutlu öğrenci üzerine vurgu yaptı. Kararlar oybirliği ile  kabul edildi.
 
SBS komisyon kararları raporunu Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulkerim ÇÖMÇE okudu. Komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
 
Kararların oylanmasından sonra Milli Eğitim Müdürü iki günlük çalıştayı değerlendirdi. “Görülüyor ki iki günlük çalışma dolu dolu geçmiş. Nice güzel fikirler ortaya çıkmış. Biz bunların hepsini harmanlayıp değerlendireceğiz. Esas çalışma bizim için şu andan itibaren başlıyor. Değerli komisyon üyeleri bizlere ödevlerimizi verdiler .Çok çalışmamız gerekiyor. Buradan azimli özverili çalışmalarından dolayı değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Dilerim Karamanımız ve ülkemiz için iyilikler getirir” dedi.
 
 

Eğitim Haberleri