Ali Kantürk, Yeni Müdürleri Ziyaret Etti

Ali Kantürk, Yeni Müdürleri Ziyaret Etti
Karaman Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, yeni atanan kurum müdürlerini tek tek ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karamanʹın Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, yeni atanan Sağlık İl müdürü, Spor İl Müdürü ve Sosyal Hizmetler İl Müdürünü makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karaman Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, Tarım Kredi Koop. Y. Kurulu Başkanı Şaban Cingil ve Devlet Hastanesi Mutfak Şefi Aziz Gür İle birlikte Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Nuriye ULUʹyu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Sağlık kurumunun çok önemli bir kurum olduğunu belirten Ali Kantürk, bu zor görevi üstlenmenin büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizdi. 
Ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nuriye ULU, Sağlık İl Müdürlüğünde bugüne kadar yapılan çalışmaları daha ileriye götürmek için elinden geleni yapacaklarını belirterek. "Zor bir görevi üstlendik inşallah alnımızın akıyla bu işin altından çıkacağız. Karamanʹınımıza en iyi hizmeti yapmak için ekip arkadaşlarımla birlikte en iyi bir şekilde çalışacağız." dedi.

Daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Erkanʹı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Ali Kantürk, "Hasan Erkan sadece bir Öğretmen değil aynı zamanda çok iyi bir şair ve yazardır. Kendisi yıllarıdır gerek ekonomik gerekse Kültürel alanda hep halkla iç içe olmuştur, ayrıca Karamanʹı çok iyi bilmektedir. Sosyal İl Müdürlüğü görevini en iyi bir şekilde yapacağından hiç şüphemiz yok, Karamanʹa hayırlı olsun." dedi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Erkan ise " Ali Kantürkʹün Karamanʹa çok hizmetleri oldu, Belediye Başkanlığı döneminde de zaman zaman görüştük, Karamanʹın çocuğu bu topraklarda büyümüş bu toprakların sevdalısı olan biridir. Gelecekte de Siyasi arenada üstleneceği görevlerde başarı göstereceğine eminim. Ziyaretleri beni çok sevindirdi, Siyasetçi olmasından dolayı hem özel hayatında hemde siyasi hayatında başarılar diliyorum" dedi. 

En son olarak Gençlik ve Spor il Müdürü Kasım Aydoğduʹyu ziyaret eden Ali Kantürk, Gençlerimizin spora yönlenmesi ve Sporu seven bir toplumun yetişmesi için İl Müdürünün büyük bir görevi olduğunu belirterek " Kasım Aydoğdu genç ve aktif bu bana göre Karaman için bir avantajdır. Gençlerin durumlarını anlayacak ve onların önlerinin açılmasını sağlamada kolaylık sağlayacaktır." dedi.

Ali Kantürk ve Arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gençlik Ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, " Sayın Başkanımız bizleri ziyaretlerinden dolayı fevkalade memnun etti. Kendisinin Siyasi hayatında büyük başarılar sağlayacağına eminiz, geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanı olarak Karamanʹa yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.